Antal dagar: 13 Dagar
Plats: Zanzibar
Pris: Pris fr 14 995, begär offert
Kontakta oss

ZANZIBAR 13 DAGAR

Zanzibar stad, Stone Town med dess myllrande labyrinter av gränder och historiska byggnader är upptagen på UNESCOs världsarvlista och erbjuder kultur, historia samt möjlighet till shopping. På sydostkusten väntar sköna dagar på soldränkta stränder, ett varmt, turkost hav med koraller och allehanda aktiviteter. Avgång dagligen med reguljärt flyg. Priserna är baserade på Turkish Airlines. Flygtillägg med övriga bolag.

Pris fr 14 995, begär offert

Resorna avgår dagligen. Priset varierar med upp till 3000 (jul och nyår 10 000)pp beroende på vilken dag man åker och med vilket flygbolag som används. Det är reguljärflyg och inte charter.

FÅ KOSTNADSFRI OFFERT FÖR RESA TILL ZANZIBAR

Givetvis är det kostnadsfritt att begära en offert och Du binder dig ej till något.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Vart vill ni resa?

När vill ni resa? (åååå-mm-dd)

Antal personer?

Ditt meddelande

 

Dag 1 Avresa från Sverige till Zanzibar i Tanzania

Dag 2 Ankomst till Zanzibar International Airport. Vår engelsktalande chaufför möter i ankomsthallen. Transfer till Dhow Palace Hotel i Zanzibar stad, Stone Town. Dagen fri för avkoppling och egna aktiviteter. Övernattning på Dhow Palace Hotel.

Dag 3 Frukost. Dagen fri för egna aktiviteter. Under vistelsen på Zanzibar ingår två halvdagars utfärder. En stadsrundtur i Stone Town med dess historiska byggnader och labyrint av gränder. En kryddtur in i skogen där vi till fots utforskar de olika kryddor och frukter som naturen bjuder på. Övernattning på Dhow Palace Hotel.

Dag 4-11 Frukost, därefter transfer till sydostkusten och Zanzibar Blue Resort. Halvpension under vistelsen. Njut av härliga dagar vid pool eller strand. Koppla av under en palm eller snorkla och upptäck det färggranna liv som döljer sig under ytan. För den aktive finns ett brett utbud av aktiviteter. Exempelvis dykning, simma med delfiner, segling, fiske m.m. Aktiviteterna bokas och betalas på plats.

Dag 12 Efter frukosten, transfer till Zanzibar flygplats. Incheckning för hemresa till Sverige.

Dag 13 Ankomst till Sverige.

I RESANS PRIS INGÅR:

Flygresa Sverige – Zanzibar tur och retur. Logi och måltider enligt program. Utfärder och transporter enligt program.

INGÅR INTE I RESANS PRIS:

Dricks Drycker Visum för Tanzania (ca50USD) Försäkring och vaccinationer Lokala avreseskatter (ca 30USD) Övrigt som inte nämns i programmet

DHOW PALACE HOTEL

Dhow Palace Hotel ligger centralt beläget, bland Stone Towns gränder. På innergården finns en pool och på hotellets tak finns restaurangen med en vacker utsikt över stadens. Hotellet har 30 rum inredda i swahilistil och antikviteter, luftkonditionering, kylskåp, Wi-Fi.

ZANZIBAR BLUE RESORT

Hotellet ligger vid stranden på Zanzibars sydostkust. Det har en fin trädgård, 37 rum, restaurang, bar, pool, en mindre barnpool, gym, massage och Wi-Fi. De luftkonditionerade rummen har varmvatten samt kylskåp. Här stiger solen upp ur oceanen med dagens första strålar. Den fina sandstranden är två km lång och omgärdas av ett korallrev en km från land. Omgivningen är rofylld, här finns inget nattliv i närheten, perfekt för den som ha en lugn semester. Det är ca två km till byn Makunduchi, tjugo minuter till fots. Cykel finns att hyra.